3 typer vinduer til dit hjem

10 februar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Er det tid til at få nye vinduer? Hvis ja, så ved du sikkert, at der er mange forskellige typer at vælge imellem. Derfor har vi lavet en liste, hvor vi fortæller om tre forskellige typer af vinduer. Der findes nemlig vinduer med forskelligt udseende og forskellige funktioner, og derfor kan det være svært at vælge et vindue, der passer lige netop til dit hjem og dine behov.

Hvis du vil vide mere om nogle af de forskellige typer vinduer, så læs med her. 

glarmester i bagsværd og herlev

Vendbare vinduer

Den første type vindue vi vil fortælle om, er vendbare vinduer. Vendbare vinduer anvendes ofte i etagebygninger, men også i etplansbygninger, hor det er svært at komme til den udvendige side af ruden. Vinduer kan derfor vendes hele vejen rundt, så du har mulighed for at pudse det inde fra. 

Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer kan anvendes i alle typer bygninger. Her er det vinduets udtryk, der spiller en rolle, da dannebrogsvinduer giver et meget specielt udtryk til bygningen. Du kan helt selv bestemme, om dannebrogsvinduerne skal være sidehængte, topstyrede eller sidestyrede. 

Sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer kan også anvendes i alle typer boliger. Ved sidehængte vinduer er der hængsler i siden af vinduets ramme. Sidehængte vinduer kan ses som to “halve” vinduer, der kan åbnes ud til siden. 

Hvis du vil vide mere om andre typer vinduer, eller har nogle spørgsmål i forhold til vinduer, så kan du med god samvittighed kontakte en glarmester. En glarmester arbejder med opgaver inden for glas, og kan også lave dine nye vinduer, hvis du har ønsker til specielle mål eller andet.

En glarmester kan også lave spejle, møbler, indramme ting og meget mere. Kontakt derfor en glarmester, hvis du vil vide mere. Vi kan også anbefale at du klikker dig ind på https://seglas.dk/glarmester-bagsvaerd-og-herlev/, hvor du kan se de andre typer vinduer, og læse mere om dem.

Flere Nyheder