Bring det med, som alligevel skal på renseri på Østerbro

Står du med en skjorte, der trænger til at komme på det sædvanlige renseri på Østerbro, så er det nok fordi, der er en anledning til, at du skal bruge den.

Det er nemlig ikke længere bare nok at bruge en fnugrulle på den og stryge den, eller også kan du ikke finde ud af det, eller det vil ødelægge den, så den skal til et professionelt renseri.

Anledningen behøver jo ikke altid at være, at man har fået nogle pletter på tøjet, som der ikke kan komme af, selvom det da tid er lejligheden til at besøge renseriet.

Skjorten er sådan set nogenlunde fin, men den trænger til at tage sig pæn ud, da du skal til en særlig begivenhed, så du vil lige laden stråle lidt pænere.

Er der ikke lige noget andet, som der kan komme med på det renseri på Østerbro?

Hvad trænger ellers til et besøg på renseriet på Østerbro?

For som så mange andre mennesker ligger du nok inde med noget mere tøj, som der trænger til at blive renset, men du får bare aldrig lige taget dig sammen, fordi du ikke lige står og skal bruge tøjet, og du bruger det ikke lige til dagligt.

Men siden den her vigtige skjorte skal til rens, så kan du jo alligevel gøre den store rensetur ud af det på samme måde, som når du vasker tøj: du tager meget tøj med i samme omgang, så du sparer tid energi og forurener mindre på miljøet.

Så tag et kig i klædeskabet og garderoben, om der ikke skulle være nogle andre ting herinde, som du alligevel kunne tage med på renseriet, nu du alligevel skal derind.

Så får du nemlig fikset det hele, som der trænger, nu der er en anledning til det, så tøjet bliver pænt igen.