Få leveret lækker brunch til din fødselsdagsfest

29 juli 2021 Tina Høy

Skal du holde fødselsdag eller fest og kan ikke overskue at lave mad selv? Måske vil du gerne have et større flok med og har brug for hjælp til maden. Det er i hvert fald ærgerligt, hvis du må skære ned på antallet og ikke have folk med, som du gerne vil se, fordi du ikke kan lave alt det mad.

Nogle tror også, at det er meget dyrt at bestille mad udefra. Men den tid, du sparer på ikke at finde på menu, købe ind og tilberede maden, sparer du, og kan bruge på at lave fin borddækning, arrangere drikkevarer, musik, og hvad man ellers skal sørge for.

Hold en hyggelig formiddagsbrunch

Måske er du en ung pige, der elsker brunch, eller en ældre person, der skal holde fødselsdag og gerne vil have energi til dine gæster, hvoraf nogle måske også har det fint med at komme til fødselsdag tidligt på dagen. Børnefamilierne løber heller ikke ind i ulvetime eller puttetid, hvis du inviterer til brunch.

Mange elsker brunch, og der er jo også noget for enhver smag, om man er til typiske danske morgenmadsprodukter som youhurt eller skyr med musli og bær, eller røræg, bacon, lækkert brød med smør, ost, marmelade, lækre pandekager osv. 

Kokken & Jomfruen har bl.a. leveret brunch ud af huset i hele Danmark til fødselsdage mm. i over 50 år. Du skal ikke spekulere på, om der er mad nok, og det er velsmagende brunch, de laver. 

10 dele for kun 109 kr.

Du kan selv vælge de forskellige dele til din brunch, så du får det, du ønsker, og holder dig til det budget, du har. Du kan fx vælge 10 dele for kun 109 kr.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte kundeservice hver dag året rundt. De kan også inspirere og rådgive dig om din fest.

 

 

Flere Nyheder