Få malet din lejlighed af en erfaren maler

Skal du have malet din lejlighed har du flere muligheder. Du kan kontakte dine venner og din familie og spørge om de vil hjælpe dig eller du kan ansætte en erfaren maler til at male din lejlighed. 

Maling af lejlighed kan både være tidskrævende og hårdt, da man ofte står i nye uvante stillinger når man maler. Det undgås ved at ansætte en maler, der har den nødvendige erfaring også hvordan han skal male for ikke at skade kroppen. En maler kan også råde og vejlede dig i forhold til hvilken maling der er bedst. Det kan også være at du har lyst til at få farver på væggene, frem for den traditionelle hvide, som har været moderne de sidste årtier.

Farver på væggene er lidt mere kompliceret end den hvide, da de forkerte kan få lejligheden til at virke mørk og dyster og du kan i værste tilfælde få brug for at få malet om igen. 

Brug den nødvendige tid på at finde en maler

Har du besluttet dig at få en maler til at male, bør du sætte tid af til at finde den rigtige til opgaven. Det vil spare dig for en del frustrationer og sikre at du er tilfreds med resultatet. 

Kontakt flere malere og bed dem komme med et skriftligt tilbud. Tilbudet skal også indeholde hvilken maling de benytter. God maling koster, men er pengene værd da resultatet bliver bedre, flottere og holde længere. Det kan derfor blive dyrt udelukkende at kigge på prisen. Når det er sagt er der jo heller ingen grund til at betale mere end nødvendigt.

Undersøg hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Du kan enten bede om referencer eller også kan du se hvad de har skrevet på Trustpilot. Husk at tage det skrevne med forbehold.