Find en ny og billig lejebolig

11 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

At finde en ny lejebolig der er til at betale er slet ikke så svært som mange gør det til. Men det kræver at du er villig til at bo andre steder end i en storbyerne og flytte til provinsen. Her kan du så til gengæld forvente at finde en bolig, der både er bedre og billigere, end hvad du ellers ofte ville kunne finde.

De penge du sparer på huslejen kan du vælge at spare op, bruge på en større bolig, gå ned i tid eller på noget helt fjerde. Alt efter hvad der passer dig. Du kan blandt andet finde en lejebolig her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

image

Kommunerne bejler til dig

Provinskommunerne ved at det kan være svært at få nye borgere til at flytte. En af årsagerne er at mange frygter at det er umuligt at finde et nyt arbejde og hvad er ideen så med en billig bolig eller også skal man side i timer i bilen eller toget og pendle frem og tilbage. Noget der er svært at få en børnefamilie med hentning og bringning til at hænge sammen. 

For at imødekomme den frygt og for at hjælpe både nye borgere og også virksomheder, der over at flytte til større og billigere lokaler, men som omvendt frygter at de ikke kan få kvalificeret medarbejdere fra området, er kommunens jobcenter begyndt at føre nye borgere og virksomheder sammen. 

Har du børn kan du ligeledes forvente en lang bedre service. Det gælder både hvis du har brug for hjælp for kommunen men også i dagligdagen. Normeringen er bedre, bygningerne er af nyere dato og der vil ikke være slidte møbler, der allerede før den kolde krig havde set bedre dage. Der er et stort og godt udbud af fritidsaktiviteter og det gælder i øvrigt for både voksne som for børn.

Flere Nyheder