Find spændende IT opgaver gennem et konsulentfirma

22 april 2021 Astrid Pedersen

Er du sprunget ud som freelancer inden for IT? Så kan du finde dine nye opgaver gennem Accuro ApS.

Hvordan bliver jeg freelance IT eller SAP konsulent hos Accuro ApS?

Vejen til en optagelse i Accuro ApS’ emne database er nem for dig som har mange års erfaring inden for arbejdet med IT og SAP. Du skal blot uploade dit CV til Accuro ApS ved hjælp af den online formular.

Hvis de dygtige rekrutterings folk hos Accuro ApS vurderer at du har den rette erfaring og ekspertise til at blive optaget i databasen vil du blive indkaldt til en samtale hvor du vil gennemgå en screenings procedure for at validere dine kompetencer. Dernæst vil du blive optaget i databasen hvorefter du vil blive kontaktet så snart der er en opgave som matcher din profil.

Find dine freelance IT opgaver via Accuro ApS

Du kan selvfølgelig også vælge selv at ansøge om de opgaver du ønsker hos Accuro ApS. På Accuro ApS’ hjemmeside kan du altid finde opdatere annoncer for opgaver som søger den helt rigtige IT eller SAP konsulent med den rette erfaring.

Du kan så vælge at søge om den pågældende opgave – og hvis Accuro ApS vurderer at du er et godt match vil dit CV blive fremsendt til virksomheden.

Match processen hos Accuro ApS

Når du får en freelance stilling gennem Accuro ApS vil du altid have Accuro ApS i ryggen. Accuro ApS sørger for løbende at følge op på din trivsel og fremdrift i projektet. Derfor vil du høre fra din kontaktperson flere gange i løbet af projektets varighed. Og i slutningen af projektet vil Accuro ApS atter kontakte dig for at høre om du har brug for en ny kontrakt.

Du kan læse mere om Accuro ApS, og finde din næste freelance IT opgave, på accuro.dk.

Flere Nyheder