Fjern inventar af flere årsager ved gulvafslibning

Der er godt nok skrevet en god sjat om dette emne, men vi vil lige samle nogle af de vigtigste grunde til, at man skal fjerne så meget inventar i de lokaler, man skal have foretaget gulvafslibning i – måske vil nogle af grundene endda overraske dig!

Vi forestiller os, at du har valgt gulvafslibning fra Gulvkanonen i dette tilfælde.

Skal de så starte med at fjerne alt dit inventar i et lokale, før de kan gå i gang?
Det er jo bare spildtid, og du ved jo bedste selv, hvordan du ønsker dine møbler håndteret; de andre er jo ikke flyttefolk, og nogle firmaer vil måske ligefrem forlange, at man fjerner møblerne først.

Dernæst giver det et godt arbejdsmiljø for gulvafsliberne, at de kan komme til at slibe gulvene ned, uden de bumper ind i møbler eller skal rykke rundt på tingene, som de arbejder sig frem.

Det kan desuden være skadeligt for gulvet sådan at skrabe møbler henover gulvet, når man har slebet det ned og ikke givet det en efterbehandling endnu; for det svarer jo lidt til at rode rundt i et åbent sår.

Det kan give mærker i gulvet bagefter, og det er jo ikke rart at se på – og i værste tilfælde skal man måske hen at ordne gulvet med en gulvafslibning igen. Det er endnu mere spildtid og kan blive dyrt, fordi man gerne vil have et ordentligt resultat, men man havde bare ikke gjort sit forarbejde.

Ved man, at flere lokaler skal ordnes med en gulvafslibning, så er det måske en smart tanke lige at inddele rummene efter, hvornår man tager dem, så man altid har nogle steder at placere møblerne med videre, så man ikke skal ud af boligen med dem.

Det kan både være kældre, men også de rum, som har fået en gulvafslibning, hvor efterbehandlingen har fået tid til at sætte sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.