Gulvafslibning i Valby? Find dit lokale gulvfirma

Et trægulv kan være utroligt smukt og behageligt at betræde – og så kan det være det stik modsatte. Et slidt og beskadiget trægulv er sjældent det største aktiv for en bolig. Der er ingen som har lyst til at hvile hverken blikket eller fødderne på et udtørret og misfarvet trægulv hvis overflade er fyldt med ridser og splinter.

Derfor vælger mange bolig ejere da også at sige farvel til det gamle træbelagte gulv og goddag til et mere rengøringsvenligt og slidstærkt et af slagsen. Det kan for eksempel være et af de populære klik parket gulve som er fremstillet i syntetisk laminat og som til forveksling kan ligne et ægte trægulv. Eller det kan være et af de moderne beton eller cement gulve som er utroligt hippe i en tid hvor indretnings tendensen foreskriver et råt industrielt look.

Desværre oplever disse bolig ejere som oftest at gulvet måske nok bliver flot og stilfuldt, men at hjemmet mister en del af sin sjæl. Samtidig bliver akustikken mærkbart ringere – og et beton eller cement gulv vil aldrig blive nær så behageligt at betræde som et trægulv. Dette selvfølgelig forudsat at træværket er velholdt og glat i overfladen.

Få gulvet til at stråle med en grundig og effektiv gulvafslibning

Er dit trægulv med årene blevet noget flosset og slidt at se på kan du med fordel overveje at lade det afslibe. En gulvafslibning er en forholdsvis skånsom procedure som ikke fjerner mere end allerhøjst 2 millimeter af den slidte overflade.

Gulvet efterlades ensartet, glat og frit for de grimme og skæmmende skønhedspletter det måtte have pådraget sig i tidens løb. Samtidig vil ridser, splinter og skrammer fjernes, og gulvet vil efter en gulvafslibning med efterfølgende behandling komme til at stå som spritnyt.

Du kan altid få et godt tilbud på en gulvafslibning i Valby hos DBF Gulvservice – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.