Hvad er der egentlig med sådan en BH?

Hvad er der egentlig med sådan en BH?

En BH er elsket af mange og hadet af lige så mange, men virkelig nødvendige til brug for kvinderne specielt, medmindre man er en mand, der godt kan lide at gå i dametøj eller en sådan dragqueen.

Der kan gå konkurrence blandt kvinderne mellem, hvem der har den største skål i deres BH – som er den måleenhed, man bruger til at angive størrelsen på brysterne – hvor man starter ved “A” som er den mindste, og så kan det ellers fortsætte opad i alfabetet.

Andre steder i verden måler man lidt anderledes, men som udgangspunkt bruger man bogstaver til dette.

Det er lidt kvindernes ækvivalent til penismåling, men samtidig kan disse BH’er også være en kilde til skam og irritation for både store og små bryster.

Man kan jo som regel se, hvad størrelsen er på en kvindes forparti blot ved at kigge – uden at stirre. Mens mændene har pakket deres penistøj væk i bukserne, hvor nogle dog nok ville ønske, de kunne vise det mere frem, mens andre mænd glemmer, at det ikke ser smart ud at krydse benene, da det kan afsløre noget mindre mellem benene.

Hvis en kvinde så skal op til en tøjforhandler og bede om en lille BH, så svarer det lidt til, at en mand bestiller kondomer: Der er ingen grund til at føle skam, da det er et godt tegn at udsende, men man føler sig alligevel lidt nedværdigende.

Bruger kvinderne ikke BH’er – som er en forkortelse for “brysteholdere” – så vil brysterne langsomt begynde at hænge, og det ønsker kvinderne ikke. Medmindre de var hippier i 1960’erne.

Men kvinder med store bryster kan også have svært ved at finde den rette BH, der kan passe, og ofte skal man i specialbutikker for at finde de rette.

Og slutteligt er vi mænd ikke glade for BH’er. Vi ville ønske, de ikke var der, især når vi skal prøve at åbne dem…

Sørger du BH’er, så kan du blot kigge her: https://www.love-lingeri.dk/

Posted in bh