Hvem kan du tage på hestevæddeløb med?

Hvem kan du tage på hestevæddeløb med?

Kender du det udtryk, der hedder, at man har hørt nyheden fra hestend mund?

Måske kender du ikke det udtryk så godt, men så har du garanteret hørt om, at man har fået staldtips. Det sidste udtryk er så indgroet i dansk tale, at det sikkert ikke giver dig billeder for nethinden at høre længere.

Så har du lagt mærke til, at man mener en stald som den slags, heste står i?

Faktisk hægte det første udtryk – som man bruger en del på engelsk – sig også til det sidste, der er mere dansk.

Det hænger sammen med, at folk, der spiller på hestevæddeløb indtil for ikke så kort tid siden selv fysisk skulle ud for at bette på hestevæddeløbet fysisk under afvikling af et løb, eller få andre til at gøre det for sig, hvis man ville gøre sig forhåbninger om at vinde store pengepræmier på at bette på heste.

Men så skete der en lovændring, der betød, at monopolet med hestevæddeløb i form af, hvem der måtte tilbyde spil på heste blev ophævet, så flere aktører nu fik markedsandel i dette.

Dette medførte blandt andet, at man nu åbnede op for, at man kunne spille på hestevæddeløb på nettet.

Siden da er der kommet flere spillere til såsom unge og ældre, hvoraf sidstnævnte måske ikke selv fysisk længere kan besøge en af de få væddeløbsbaner i Danmark, mens de gerne vil spille hjemmefra.

Det skal ikke hindre dig i at opleve spillet både direkte med dine egne øjne og hjemmefra.

Så et forslag kunne være, at du tager fat i en i din nærkreds, som du vil prøve at spille på heste med, hvor I så afprøver begge varianter, hvor I både fysisk er tilstede ved til afviklingen af et løb og så senere prøver hjemmefra.

Måske er den ene type af den slags, der helst vil spille hjemmefra, mens den anden kan lide lugten af hest tæt på.

Hvem ved, måske finder I nye passioner og syn på det at spille på heste.