Hvem skal du kontakte hvis dit afløb driller?

10 maj 2022 Steffen Hansen

advertorial

Hvis dine afløb generer dig, er det vigtigt, at du kontakter en professionel hurtigst muligt. Der kan være opgaver, som en speciel håndværker eller fagmand skal tage sig af. Kloakken er et delikat system, og derfor skal det varetages af professionelle, der har det rigtig udstyr og viden til at kunne arbejde med kloakken. Læs med her, om hvem du skal kontakte i visse situationer.

 

vvs svendborg

 

Hvis dit afløb er blokeret

Hvis dit afløb er blokeret, så vil du nok skulle ringe til en VVS-mand. Det kan være blokeringen kan klares med simpelt værktøj, som en VVS-mand har liggende i sin værktøjskasse. Det er en person, der har erfaringen og udstyret til sikkert og effektivt at fjerne tilstoppet fra dit afløb. Hvis blokeringen sidder længere nede i din kloak, så skal du muligvis have fat i en kloakmester. Dog kan du først kontakte en VVS-mand til at kigge på det værste.

 

Hvis dit afløb løber over

Hvis dit afløb løber over, skal du straks lukke for vandet ved hovedledningen. Når du har gjort det, kan du selv forsøge at fjerne tilstoppet eller tilkalde en professionel. Hvis du har en stempel, kan du prøve at dyppe afløbet for at fjerne blokaden. Hvis det ikke virker, skal du ringe til en blikkenslager.

 

Hvis dit afløb lugter

Hvis dit afløb lugter, kan det skyldes en række ting. Først skal du kontrollere, om der er noget, der sidder fast i afløbsrøret i dit afløb. Hvis det er tilfældet, skal du fjerne det og se, om det løser problemet. Hvis ikke, har du måske et mere alvorligt problem på dine hænder og skal have fat i en professionel. Det kan være, du skal kontakte en slamsuger i dette tilfælde.

Hvis du ikke er sikker på, hvem du skal kontakte, er det altid bedst at være på for kant og kontakte en professionel. De vil være i stand til at vurdere situationen og fortælle dig, hvad der skal gøres.

Flere Nyheder