Lån online og få pengene senere i dag

Udviklingen på lånemarkedet har sammen med internettet udviklet sig til noget, der næsten er ukendeligt sammenlignet med blot få år siden. Fra at skulle sidde overfor en bankrådgiver og ansøge om et lån kan du i dag både låne online men også butikker, webshops og mange håndværkere tilbyder finansieringsmuligheder til deres kunder.

Den type lån er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt at låne, at der stilles få krav til lånemodtageren og typisk er det små beløb, der lånes og som skal være tilbagebetalt indenfor et år. Ofte indenfor et par måneder. Det er dog ved at ændre sig og i dag er det også muligt at låne flere hundrede tusinde kroner. F.eks. til istandsættelse af ens bolig. Læs mere her https://ikanobank.dk/laan.

Et online lån 

Har du planer om at låne online, er det en god ide at starte med at undersøge markedet. Det kan godt virke uoverskueligt, så benyt dig gerne af de hjemmesider, der har undersøgt markedet og kan hjælpe dig med at finde mindst 3 du kan ansøge og sammenlige efterfølgende.

Det tager kun et par minutter at ansøge, så det kan godt betale sig at bruge tid på at søge, da der kan være mange penge at spare i låneomkostninger. For at kunne låne skal du have et NemID, en aktiv mailadresse, en dansk folkeregisteradresse og være mindst 18 år. 

Et butikslån

Mange butikker tilbyder at du kan låne rentefrit i deres butik, forudsat at du bruger pengene i deres butik. Vær opmærksom på om der er et gebyr for at indbetale et afdrag. Uanset kan det være en godt og billig måde at låne på. Især hvis det er et produkt, som kan være svært at undvære som en ny computer. Det er dog vigtigt at du husker at overholde betalingsbetingelserne. Det er her banken tjener sine penge.