Maanesten smykker – til kvinder med sans for stil

31 december 2020 Astrid Pedersen

Er du i markedet efter et smukt og raffineret smykke, som kan tilføre din stil et touch af raffinement – til en rimelig pris? Så kan du med fordel købe et Maanesten smykke.

Hvad er Maanesten smykker?

Maanesten er blandt de mest populære og velrenommerede smykke brands her i 2021. Smykkedesigner Lotte Venø Callesen, som står bag Maanesten skaber smykker, der komplimenterer den enkelte kvinde og giver hende en sofistikeret udstråling.

Hvert enkelt Maanesten smykke har sit eget unikke udtryk som bærer vidnesbyrd om solidt håndværk og høj kvalitet i såvel design som i de anvendte materialer. Samtlige Maanesten smykker designes i Danmark og fremstilles i hånden i Indien af dygtige sølv- og guldsmede. Du vil altid kunne finde et Maanesten smykke som passer til dig – og du kan med fordel købe det hos Guldsmed Norup.

Hvem er Guldsmed Norup?

Guldsmed Norup er din guldsmed og smykkebutik i Viborg, som samtidig kan præsentere sit store sortiment online. Hos Guldsmed Norup finder du smukke og elegante smykker og ure fra brands så som Maanesten, Spirit Icons, Julie Sandlau, Maria Black, Lund Copenhagen, Lene Visholm, Nordahl Andersen, Tommy Hilfiger, Heiring, Skagen, Festina, Arne Jacobsen, Frederik IX Studios, Silhouette Schmuck og ID Fine Jewelry By Sandra.

Når du besøger den fysiske butik som har til huse centralt i Viborg bliver du mødt af faguddannet og serviceminded personale som står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette smykke. Hos Guldsmed Norup finder du desuden eget smykke værksted hvor du har mulighed for at få fremstillet et smykke af eget design i samarbejde med de dygtige og kompetente guldsmede. Og så kan du altid hos Guldsmed Norup få råd og vejledning i forhold til vedligeholdelse og pleje af dine smykker.

Du kan læse mere om Guldsmed Norup og se det store udvalg af flotte og raffinerede smykker i den online shop på hjemmesiden guldsmed-norup.dk

Flere Nyheder