Skærmskift i Frederikshavn: er mobilen gået i stykker?

12 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Vi kender det alle. For vi har alle prøvet det. Mobilen falder, og du når ikke at gribe den. Inden den ryger lige ned i klinkegulvet, fliserne eller betongulvet. Ja, selv trægulvet kan forårsage stor skade, hvis den lander forkert. 

Det er så træls en situation at have smadret skærm eller bagside på sin elskede mobil. Heldigvis findes der i dag rigtig mange reparatører, der tilbyder skærmskifte til lave priser. Det er kun, hvis du har en lidt speciel mobil, at det kan være rigtig dyrt at få skiftet skærm. Iphone, som nok er det mest brugte mærke, er altid forholdsvis billig at få lavet. 

Vil du vide mere om skærmskifte? Læs med her og find ud af, hvilken reparatør du skal vælge til dit skærmskift i Frederikshavn.

Skærmskift i Frederikshavn – find din reparatør uden problemer

Hvor finder du en god reparatør, der kan fikse din skærm hurtigt og billigt? Frederikshavn er en større by, og der er flere gode steder at vælge. For at finde frem til dem kan du søge på google. Gå gerne ind på deres hjemmesider, og find en prisoversigt. 

De fleste mobilreparatører har priser på deres hjemmeside, hvor du kan taste dit mobilmærke og model ind. Så får du vist, hvad det koster at skifte skærm eller få foretaget andre reparationer på netop din mobil. 

Sådan undgår du en smadret skærm 

Den billigste løsning er selvfølgelig at undgå at få smadret din skærm. Men det er lettere sagt end gjort. Der findes dog flere slags tilbehør, der hjælper dig godt på vej. Til alle nye mobiler kan du købe covers, tasker og panserglas. 

Panserglasset beskytter din skærm, idét det er dette glas, der smadres ved et tab af mobilen. Cover beskytter glasset på bagsiden. Men folde-covers eller små mobiltasker beskytter glasset hele vejen rundt på mobilen. 

Flere Nyheder