Spar tid og nyd haven med en robotplæneklipper

Udregninger viser at i gennemsnit bruger vi en hel arbejdsuge på at slå græs eller vedligeholde maskinen på en sæson. Det er uden den tid det også tager at køre på genbrugspladsen med det afklippet græs. Det er tid man i stedet kunne bruge på andre opgaver i haven eller på at sidde og nyde at det er sommer, sammen med venner og familie.

Løsningen på dette kan være en robotplæneklipper og selvom de koster mere end en almindelig plæneklipper, er det penge der er givet godt ud, da de har lang holdbarhed og når først den er installeret, er der minimal vedligeholdelse. Installation af robotplæneklipper er noget man selv kan gøre eller man kan få et firma til at stå for det praktiske.

Få en langt smukkere plæne med i købet 

En anden fordel ved en robotplæneklipper er, at din græsplæne stortrives ved at blive klippet dagligt eller hveranden dag. Du indstiller selv hvor tit og på hvad tid på dagen græsplænen skal klippes. De små stykker græs som under normale omstændigheder vil blive smidt ud, ender nu i græsset og fungere som naturgødning.

Samtidig stresser den hyppige klipning mos og kløver som ellers har det med at slå græsset ihjel og de dør og efterlader græsplænen til græsset. 

Larmer en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper er næsten lydløs, da den kører på batteri og batteriet oplades ved hjælp af solenergi. Det gør det samtidig en robotplæneklipper til en miljøvenlig løsning frem for en el eller benzindrevet maskine. I princippet kan den godt køre i regnvejr, men hvis den vurdere at det er bedre for plænen at stoppe, vil den selv køre ind til opladning.

Der er ingen grund til at være nervøs for at robotplæneklipperen bliver stjålet af tyve, da den ikke virker uden en kode og den kode er du den eneste der kender. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.